גזים פתאום אצל בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

11/02/2013 | 15:37 | מאת: עדית

שלום בני בן 5 חודשים, בהנקה מלאה. לא סבל כמעט מגזים עד כה. לפני כשבועיים התחילו לו גזים בשעות היום והלילה כשהאחרונים מעירים אותו משינה ומלווים בבכי. חוצמזה הוא נינוח וכרגיל. השינוי היחיד שהיה לאחרונה הוא שהתחלנו לתת ברזל. סהכ 5-6 פעמים. כבר יותר משבוע שהפסקנו והגזים עדיין פה. מה זה יכול להיות? יש איזשהו שינוי משמעותי שקורה במערכת העיכול בגיל הזה? תודה

11/02/2013 | 15:40 | מאת: עדית

אה ועוד פרט חשוב, עד הופעת הגזים היה עושה קקי פעמיים ביום ומאז פעם ביומיים שלושה...

19/02/2013 | 15:11 | מאת: עדית

תודה