באמת גזים?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/02/2013 | 11:02 | מאת: נואשת

הקטן בן 4 חודשים ושבוע. משלבים הנקה וסימילאק קומפורט. כל שבועיים יש כמה ימים שחצי יום סובל מגזים וצורח קשות ולא עושה קקי. כבר הלכתי 3 פעמים לרופאה והיא אומרת שאלה גזים. מה לעשות?

03/02/2013 | 21:28 | מאת:

האם אותם ימים היציאות שונות(קשות/רכות )מכרגיל?

03/02/2013 | 23:26 | מאת: נואשת

באותם ימים אין לו יציאות בכלל או כמעט שאין.כשכואב לו הוא לא אוכל כמעט וכשנרגע משלים,לדעתי פשוט אוכל פחות לכן אין יציאות.זה קריטי כי גם ככה הוא נולד במשקל 2.5 קילו והוא באחוזון 2-3. הוא מתעורר משינה בצווחות כאב,זה פשוט נורא...כבר הורדתי מהתפריט שלי כל מאכל אפשרי שאויום שאולי חשוד בהיווצרות גזים.מקפידה להוציא לו גרעפסים וכו'.כל רעיון לבדיקה אפשרית יעזור...לא מוכנה לקבל את זה שזה נורמלי.כל מי ששומע אותו מזדעזע-זה לא בכי,זה צווחות של כאב.