לא עושה גרפסים בכלל

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/01/2013 | 23:53 | מאת: יחי

יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי, אני בן 24 כמעט, ולאחר אוכל או שתייה מוגזת אין לי רפלקס של גרפסים, אולי משהו פנימי אך לא "גרפס ממשי" בזמן האחרון יש לי מין תחושה מציקה בחזה, וזה חולף אחרי שעולה לי משהו שדומה לגרפס אבל פנימי יותר. זה עולה אחרי שאני שואף אוויר כדי להשתחרר מהתחושה המציקה בחזה. אני לא זוכר את עצמי עושה גרפסים זה פשוט מדהים, מה ההשלכות לעיניין, תודה.

11/01/2013 | 23:07 | מאת:

אין לכך משמעות קלינית