ריפלוקס סמוי?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/01/2013 | 20:49 | מאת: שירה

היי, הבת שלי בת 3 חודשים. אוכלת בעיקר תמ"ל. יש לה יציאות פעם ב- 5 ימים. נבדקה ע"י רופאת גסטרו שהמליצה על הוספת מיץ שזיפים לתמ"ל. בינתייים אין שינוי. לאחרונה התחילה להקשית את הגב בזמן האכלה ןפעמיים קרה שכשמתי שעה אחרי אוכל על הבטן פלטה מעט. היא אוכלת בתיאבון רב, בין 5-6 מנות ליום ושוקלת 6 קילו. עולה במשקל. כשהיא אוכלת אני ממש שומעת את האוכל יורד בושט. האם יכול להיות שיש לה ריפלוקס סמוי? מאד אשמח לתשובה מהירה... אני מודאגת.

09/01/2013 | 21:00 | מאת: שירה

בבדיקה רקטאלית - הכל תקין