דם בקקי של תינוק יונק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/01/2013 | 15:52 | מאת: נטלי

תינוקת כמעט בת 4 חודשים ,הנקה מלאה ,חלב שאוב.חיונית,חייכנית, לא סובלת מגזים ,ללא הקאת, עולה יפה במשקל. לפני כחודש הופיע דם בצואה והפסקתי מוצרי חלב ,דם נעלם אך שוב הופיע כאשר אכלתי טוסט עם גבינה ושוקולד חלב.עשינו בדיקות צואה.הכל תקין פרט לדם סמוי בצואה .הודרכתי על ידי רופאת ילדים להפסיק לצרוך מוצרי חלב וכבר שבועיים אני בלי מוצרי חלב לחלוטין אך עדין יש בקקי נקודה או שתיים של סרידי דם שכמעט לא רואים וצריך לחפש. יש לציין שכאשר תינוקת עושה קקי היא מתאמצת למרות שקקי שלה נוזלי (הנקה) .מאז שהפסקתי מוצרי חלב עושה קקי פעם ביום ,לפני הפסקה של מוצרי חלב היתה עושה עד 4 פעמים ביום וכמות ענקית של קקי שלפעמים היה נוזל מהטיטול. אחרי כמה זמן מהפסקת מוצרי חלב אמור להיעלם דם בקקי? אני רוצא לשלב עם הנקה תחליף חלב .איזה פורמולה אני יכולה לתת? האם אפשר לעשות טסט לאלרגיה לחלב בגיל 4 חודשים? מהם סיבות לדם בקקי פרט לאלרגיה מחלב פרה? האם אם נראים סרידי דם בקקי ,דם סמוי לצואה עדיין יהיה חיובי? טודה מראש. נטלי

08/01/2013 | 21:59 | מאת:

אפשר לתת לה נוטרמיגן , פורמולה היפואלרגנית , קונים במרשם מרופא אסור לה לאכול שום דבר חלבי עדיף עד גיל שנה רירית מערכת העיכול מתרפאת וזה לוקח זמן ותוך שבוע סביר להניח כבר לא יהיה דם בצואה אם ימשיך - לפנות לרופא של

23/04/2013 | 13:36 | מאת: רונה

היי ,איך זה עבר לילדה שלך ,גם לאחיין שלי יש דם בצואה ואנחנו ממש מודאגים