רגישות למזון?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/01/2013 | 15:20 | מאת: מיטל

שלום רב, לבתי בעוד כשבוע ימלאו 4 חודשים. כמעט לאחר כל ארוחה היא עושה קולות חזקים של מאמץ [גם שסתם שוכבת במיטה ומשחקת עם המובייל] היא אוכלת סימילאק.בנוסף יש לה סבוריאה בקרקפת ונאמר לי כי יתכן ורגישה לחלב או ללקטוז? האם התסמינים הללו אכן יכולים להעיד על כך או שמא הקיבה הייתה צריכה להגיב גם לרגישות בצורה כלשהי{נפיחות בבט/צואה דמית} האם לנסות פורמולה צמחית מעכשיו או להמתין? אם כן עד מתי? תודה מראש מיטל

07/01/2013 | 22:08 | מאת:

לחלק מתינוקות קטנים יש רפלקס להפרשת צואה לאחר כול ארוחה ויתכן ואלה הקולות שהיא משמיעה האם יש לה עצירות? (יציאות קשות וכואבות) רגישות ללקטוז היתה גורמת לגזים, שלשולים דמיים...

08/01/2013 | 09:22 | מאת: רגישות למזון?

לפי הרעשים נראה כאילו היא מתאמצת להוציא ושקשה לה אבל היא לא אחרי הרעשים הללו אלא,עושה באופן שרירותי כפעמיים ביום יציאות שנראות תקינות לחלוטין אם כי לעיתים יש שוני בריח ובמקרם. {יכול להיות קשור לשיניים בגיל זה?} בכל אופן אשמח לקבל המלצתך האם לנסות פורמולה אחרת ואם כן איזו? תודה רבה