גזים לתינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

05/12/2012 | 19:28 | מאת: שירה

שלום רב,התינוק שלי סובל מגזים מזה חודש וקצת,הוא ניזון מהנקה וממטרנה רגילה . לגזים שלו יש ריח רע ,הוא סובל מדי פעם מכאבי בטן ונרגע שזה משתחרר,יש לציין כי לאחרונה החלה רגישות בחניכיים, מה לעשות? האם לנסות תחליף חלב ? אני מנסה להוריד מזונות בהנקה אבל נדמה כי הגזים לא פוסקים . אני מודאגת , אשמח לייעוץ בנושא .

05/12/2012 | 22:35 | מאת:

ראשית המנעי משתיית חלב ואכילת מוצרי חלב , לתינוק תני פורמולה ללא לקטוז

08/01/2013 | 11:23 | מאת: מור

את יכולה לתת במשך חודש- חודשיים ואח"כ לחזור בהדרגה לחלבית, אין אפילו צורך במרשם רופא- קונים את זה בכל סופר.

08/01/2013 | 11:23 | מאת: מור

את יכולה לתת במשך חודש- חודשיים ואח"כ לחזור בהדרגה לחלבית, אין אפילו צורך במרשם רופא- קונים את זה בכל סופר.