קיבה ירוקה מיימית

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

02/12/2012 | 11:44 | מאת: גפן

שלום, ברצוני לשאול האם קיבה ירוקה (לא בהירה) מיימית של תינוק בן חודש וחצי יכולה להיות תקינה? הנני שואבת חלב ונותנת לו בבקבוק ובנוסף גם תמ"ל. האם יכול להיות שאיני מצליחה להגיע לחלב האחורי מכיוון ואני שואבת?

02/12/2012 | 22:38 | מאת:

סביר להניח שהכול בסדר , אך הכי טוב להביא טיטול עם דגימה טריה ולהראות לרופא (כן גם אני מבקש לפעמים לראות כי תיאור אינו תחליף לדבר האמיתי)