בכי בזמן קקי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/11/2012 | 00:18 | מאת: זוהר

בני בן חודש וחצי שוקל 4.300,בשלושה שבועות האחרונים עושה קקי 3 פעמים ביום בצבע ירוק , רוב הצואה היא רכה אך יש מעט נוזל.. היציאות שלו הן אך ורק בזמן האוכל (סימילאק אדוונס פלוס 90 מ"ל)והוא ממש בוכה בזמן האוכל כשהוא עושה קקי.. אם אני יוציא את הבקבוק , יפסיק הקקי וכמו כן יפסיק הבכי.. ברגע שאני יחזיר את הבקבוק הקקי והבכי ממשיכים.. אציין שהבכי הוא בכי עמוק של כאב הטוסיק ופי הטבעת לא אדומים אשמח לחוות דעתך.. תודה מראש

09/11/2012 | 08:48 | מאת:

אנא פני לרופא הילדים לבדיקה בעיקר של אזור פי הטבעת , יתכן ויש שריטה בפי הטבעת