תינוק משלשל

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/10/2012 | 15:07 | מאת: שולי

שלום רב, בני בן שלושה חודשים ניזון מהנקה בלבד, בשבועים האחרונים משלשל ומצאתי מספר פעמים מעט דם בצואה. קיבלתי תוצאות מעבדה: • MUCUS +++ • ERYTHROCYTES : +++ • LEUKOCYTES : +++ • STOOL DIRECT MICROSCOPY NO PARASITES FOUND קראתי שיכול להיות שמדובר ברגישות ללקטוז, האם רגישות כזו היא דבר שכיח? האם ישנה דרך לבדוק מלבד האפשרות שאוריד לקטוז לחלוטין מהתזונה שלי? האם רגישות זו יכולה לחלוף?

15/10/2012 | 15:09 | מאת: שולי

נקודה נוספת שלא ציינתי - לעיתים במהלך הארוחה הוא מפסיק לינוק ומתחיל לבכות ולהתפתל, נראה שכואבת לו הבטן. אחרי כמה דקות הוא נרגע.