גזים וכאבי בטן אצל בת שנה וחמישה חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/10/2012 | 17:32 | מאת: דנה

שלום, החמודה בת שנה וחמישה חודשים, מרגישה טוב במהלך היום,אוכלת מהכל (פירות, ירקות, עוף,פחמימות) ושותה עדיין כ-3 בקבוקי מטרנה בין הארוחות.יש לה נטיה קלה לעצירויות אם היא אוכלת הרבה אורז או לא מספיק פירות וירקות אז אנו מגוונים באוכל ולרוב עושה כ-2 יציאות ביום. הבעיה היא בשעות הלילה בד"כ בשעות קבועות (בין 22:00-23:30) ולפנות בוקר _1:30-3:00) כמעט כל לילה היא בוכה וזזה המון מתוך שינה. לנו זה נראה כמו כאב בטן,כי ברוב המקרים כאשר אנו מעסים את בטנה אנו שומעים גזים וזה משתחרר, אך לא תמיד ולעיתים היא ממשיכה לזוז באי נוחות מתוך שינה . מה יכולה להיות הסיבה ואם אכן גזים כיצד ניתן להקל עליה? בתודה

09/10/2012 | 21:52 | מאת:

היי סביר להניח שמדובר בבעיית שינה ולא בבעית גזים אנא פנו לרופא שלכם ליעוץ