גזים אצל תינוק בגיל חודשיים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

01/10/2012 | 18:02 | מאת: אורטל

בני בן החודשיים הוא תינוק מקסים ונוח. בימים אלה אנחנו עוברים לפורמולה ואני אניק אותו (מנסה) פעם עד פעמיים ביום. רציתי מאוד לשאול לגבי פורמולות יותר עדינות שמתאימות לגיל הזה. האם מומלץ להשתמש בפורמולות כמו אופטימיל או סימילאק קומפורט?

02/10/2012 | 19:36 | מאת: יונית

אני אוהבת את האקסטרה קר של מטרנה, אבל אם הגזים ממש קשים, אפשר לתת מטרנה ללא לקטוז ואח"כ לחזור בהדרגה לאקסטרה. הסימילאק עשה אצלנו עצירות, אופטימיל לא ניסיתי.. (מעדיפה כחול לבן).

10/10/2012 | 11:04 | מאת: יעל

לא יודעת אם ניסית, בינתיים, או אם החלפת. אני כבר חודש וחצי לא מפסיקה להמליץ על סימילאק קומפורט. הוא ממש ממש עזר לבת שלי וניסינו הכל (כולל אגב מטרנה ללא לקטוז)