קושי באכילה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

26/09/2012 | 11:10 | מאת: אולגה

שלום רב, בני בן 7 שבועות אוכל בין 80-100 סיסי מטרנה. בזמן האכילה נשמעים קולות של שיעוט וכשמסיים לאכול, התינוק חסר שקט. בכמה הימים האחרונים היו כמה פליטות של כל מה שאכל. אשמח לדעת למה זה קורה והאם ניתן להקל/לעזור לתינוק.

26/09/2012 | 21:25 | מאת:

לא הבנתי מה זה "שיעוט" כמו כן כמה הוא שוקל ?

02/10/2012 | 19:32 | מאת: אולגה

הכוונה היא שכביכול הוא לוקח אויר בזמן שאוכל אבל רק עושה רעש. הוא שוקל כ-4 קג (לציין כי נולד בשבוע 33). בנוסף, בערך בשבועיים האחרונים הוא ממש צורח עד שנהיה צרוד, וזה לא אוכל ולא גראפסים. יכול להיות שיש לו גזים ואם כן איך אפשר לעזור לו?