עזרה לתינוק בן 6

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

17/09/2012 | 23:50 | מאת: אור

שלוםי ש לי תינוקת בת 6 ימים ביומים האחרונים היא עושה כאילו היא מתאמצת ומתלוננת ואז יוצא לה גזים לפעמים עם צואה ולפעמים ללא כלום זה קורה יותר לקראת ערב האם זה נורמלי? איך אפשר להתמודד ולהקל עליה האם לתת לה שומר לפני הנקה ( טיפות) אציין שאני מניקה אותה בלבד ללא תחליפי חלב אשמח לתשובה אמא מודאגת תודה

18/09/2012 | 07:36 | מאת:

ככול הנראה מדובר בגזים "קוליק" אינני מכיר את הטיפות הללו אך שומר נמצא בחלק ממרכיבי התכשירים לטיפול בגזים

18/09/2012 | 11:39 | מאת: אור

קודם כל תודה !! כיף לדעת שבתור אמא חדשה יש לי מענה מיידי ומרגיעה :) אשמח לדעת איך אתה ממליץ לטפל ב  קוליק תודה וחג שמח!!! :)