בני בן 5 חודשים מקבל הנקה מאז שנולד

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

04/09/2012 | 13:20 | מאת: לינא

בגיל חודשיים ניסינו איתו תרכובות מזון על בסיס חלב והיה לו הקאות הרופא המליץ על איזומיל וכן היה והוא התבסס על הנקה ואיזומיל לפני שבועיים התחיל לסרב בתוקף לקבל את הבקבוק והתחילו תנועות של קשת בגוף הרופא המליץ להליף לנוטרמיגן ונתן תרופה לוסק<<< מאז הוא מקבל את הלוסק ועדיין מסרב לקבל בקבוק.חזרתי לרופא וביקש לנסות עוד פעם את האיזומיל (שאולי גרם לרגישות<<<)אני תוהה מה לעשות אני חוזרת לעבודה, הילד מאז גיל חודשיים הוא באותו משקל 6 ק"ג נולד עם משקל 3.4ק"ג נא בבקשה את עזרתכם

04/09/2012 | 23:13 | מאת:

צריך לבדוק אותו ואם לא מוצאים כלום לבקש הפניה לגסטרו' ילדים