צואה ירוקה שחורה אצל בן שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

19/08/2012 | 08:32 | מאת: אפרת

שלום, עד לפני כשבוע בני ניזון מהנקה בתוספת של שני בקבוקי פורמולה ביום. לפני כשבוע הפסקתי להניק ועברנו לפורמולה בלבד. ביומיים האחרונים הופיעה צואה ירוקה-שחורה כהה וצמיגית. האם יש מקום לדאגה? תודה, אפרת

19/08/2012 | 22:11 | מאת:

שינויים בצבע הצואה יתכנו עקב החלפת המזון . כדאי להביא דגימה לרופא שלכם לתצפית ישירה או להתיעץ איתו מאחר ואם אכן מדובר בצואה שחורה כזפת יתכן ומדובר ברגישות לחלב