רפלוקס

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

16/08/2012 | 20:08 | מאת: אורית

שלום, בני בן חודש וחצי, מגיל שבועיים בערך בוכה המון במשך רוב שעות היום ומתפתל אפילו מתוך שינה . כמו כן גם פולט לא מעט למרות שעולה במשקל בצורה טובה. רופא הילדים אמר שכנראה מדובר ברפלוקס והמליץ על זנטק. שאלתי האם יש תופעות לוואי לתרופה הזו ומה המינון שהוא צריך לקבל אם הוא שוקל 4.6 קילו. תודה

16/08/2012 | 22:49 | מאת:

לכול תרופה יש תופעות לואי, אפשר לתת זנטק לטיפול ברפלוקס בתינוקות .

17/08/2012 | 00:42 | מאת: אורית

תוכל לומר לי מהוא החישוב למינון שיש לתת לתינוק בן חודש וחצי ששוקל 4.6 קילו, תודה