דם בצואה-ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

13/08/2012 | 08:51 | מאת: רוני

שלום רב,בתקופה האחרונה לביתי יש דם בצואה.חשוב לציין:יש לה יציאה פעם ביומיים,שלושה או ארבעה ימים ולרוב היא יוצאת קשה(ממש כמו צואת עז-מעין עיגולים קשים) ומכאן סביר להניח שהצואה הקשה פוצעת את הדופן הרכה של המעי אך אינני רופא.האם יש מקום לדאגה? נ.ב:הילדה מראה חיוניות ולא סובלת מחום או מראה תסמינים של דלקת כלשהיא.. תודה מראש

13/08/2012 | 22:07 | מאת:

אכן יתכן ואת צודקת אך כדאי לקבוע תור לרופא שלה שיבדוק אותה על מנת לאשר את האבחנה

14/08/2012 | 08:09 | מאת: רוני