גזים כל היום

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

28/07/2012 | 01:44 | מאת: ענבל

שלום,בני בן חודש וחצי ומגיל שבועיים הוא סובל מגזים,הוא סובל כל היום מגזים (ככה נראה לנו.הוא מתפתל ונראה שממש סובל מכאבים) יש שעות שיש יותר גזים ובעיקר בערבים ולילות. ניסינו לתת לו גרפווטאר וזה הקל ממש במעט בהתחלה וח"כ לא עזר כלל ,החלפנו לסימיקול וגם זה לא הכי עזר .שנעץי שפרוביוטיקה של אלטמן באבקה יכולה לעזור אך על החבילה כתוב שזה מגיל חצי שנה .(אני מכירה מישהי שנותנת לבן שלה מגיל יותר צעיר בהמלצת רופא).השאלה אם אני יכולה לתת לבני פרוביוטיקה ואם כן כמה?? שכחתי לציין שאני מניקה אז האם יש משהו שעדיף שלא אוכל ???

29/07/2012 | 21:43 | מאת:

אנא הימנעי מחלב ומוצרי חלב יתכן ומדובר באי סבילות ללקטוז

29/07/2012 | 23:02 | מאת: ענבל

האם אני יכולה לתת לו פרוביוטיקה באבקה של אלטמן קידס בגיל הזה? אני פעם ביום נותנת לו סימילק קומפורט כתוב שזב טוב לגזים אך זה חלבי האם להפסיק עם זה?(התחלתי עם הסימילאק רק ביומים האחרונים)