רפלוקס לילדה בת חודשיים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/07/2012 | 22:40 | מאת: אבי

שלום בתי בת חודשיים סובלת מרפלוקס קל-בינוני. עולה במשקל ופולטת בממוצע פעם-פעמיים בשבוע (בגלל האינפימיל) וסובלת בזמן האכילה ו"עליית אוכל" במשך היום. כיום היא שוקל סביב 4.8-4.9. עקב כאב וסבל בזמן האכילה היא אוכלת פחות ממה שהיא צריכה לאכול למשקלה. היא אמורה לאכול סביב ה-700- 750 מ"ל ביממה והיא לא מגיעה לזה. היא אוכלת בכל ארוכה בין 90-120 מ"ל, תלוי בזמן תחילת הכאב בארוחה, וזה לא מספיק להגיע ליעד. הילדה ישנה טוב בלילה (6-5 שעות רצוף בלי אין הרע) ואנו מתלבטים אם להעיר אותה בלילה כל 3-4 שעות להקטין את מרווח הארוחות לכל 3 שעות ביום כדי שתשלים את הארוחות. אשמח לעצתכם בנושא. תודה

23/07/2012 | 20:15 | מאת:

אם עולה במשקל כצפוי אין טעם לתת לה יותר אוכל כמו כן אם תעירו אותה בלילה תגרמו לבעיית שינה אותה יהיה קשה לפתור צריך לשקול יחד עם הרופא שלכם טיפול תרופתי