חנק כתוצאה מפליטות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

12/07/2012 | 21:43 | מאת: קרן

שלום, בני בן שבעה שבועות. יש לו לאחר ארוחה ובין הארוחות פליטות, חלקן אף פליטות בכמות רבה, שיוצאות לו מהפה ומהאף. הדבר העיקרי שמדאיג אותי הוא שנוצר מצב שבו הוא גם אינו מצליח לנשום למספר שניות כתוצאה מפליטות שעולות לו. הוא מגיב בהתפתלויות, בהלה, ולאחר שהפליטה יוצאת- בבכי גדול. אף אחד מהסימפטומים הנ"ל אינו קבוע, ויכול לקרות גם מספר פעמים ביום או פעם ביומיים. האם יש צורך בבירור מעמיק יותר? האם התופעה מוכרת? תודה

12/07/2012 | 23:03 | מאת:

התועה מוכרת , אנא פני בהקדם לרופא שלכם

13/07/2012 | 11:54 | מאת: קרן

תודה רבה על התגובה המהירה. ביקרנו אצל הרופא שאמר שאכן התופעה מוכרת, אך מכיוון שבריאות הילד תקינה והוא עולה במשקל, אין מה לעשות מלבד להמתין שתחלוף התופעה. האם יש דרך נוספת להתמודדות עם התופעה עקב הסיכון שבחנק?

11/02/2014 | 12:29 | מאת: סיון

היי . בתי סובלת מאותה תופעה. מה הפתרון שניתן לך בזמנו??