הגדלת כמות תמ"ל

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/07/2012 | 12:26 | מאת: אני רק שאלה

שלום! יש לי ילד בן 3 חודשים הסובל מריפלוקס ופולט המון, כמו כן ניזון מניאוקייט. אני רוצה לעלות לו את כמות התמ"ל בארוחה (מ150 ל180)... כיצד לעשות את ההדרגה? (להוסיף כל פעם 10? לעשות מידי פעם ארוחה 180?) כמו כן אם אני רואה שיותר מתאמץ לשאוב, עדיין להשאיר אותו על פטמה שלב 1 על מנת למנוע פליטות או שדווקא המאמץ עלול להזיק? תודה רבה!!

09/07/2012 | 21:17 | מאת:

אפשר להעלות מייד ל 180 אין קשר בין היניקה לפליטות ואם הארוחה ארוכה ומתישה אותו - עבר לשלב שתיים