אכילה שמלווה בבכי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

29/06/2012 | 14:34 | מאת: תמר

שלום רב יש לי ילדה בת חודשיים. מגיל שבוע היא סובלת מגזים. אך לאחרונה לפני כשבועיים התחילה לה תופעה חדשה. היא בוכה בזמן האוכל ומסרבת לאכול. זה מתחיל באוכל שמשעה 4. מאז שהיא נולדה היא פולטת המון, ומגהקת .ובשבוע האחרון גם מוציאה הרבה לשון. היא ניזונה מסימלאק אדבנס ומהנקה (אין לי מספיק חלב) הרופא המליצה לעבור לאינפמיל- אך זה גרם לה עצירות וליציאות קשות . אז עברנו לסימלאק גנטל- שנראה לי ששיפר את תופעת הגזים אך לא את הבכי בארוחות, וגם גרם לה עצירות אז שוב חזרנו לסימלאק הרגיל. הבכי בארוחות עדין נמשך והיא מסרבת לאכול, הרופא שלי המליצה לעבור לנאוקיט. ורופא אחרת שהתיעצתי איתה אמרה לתת לה זנטק כיזה כנראה רפלוקס שאלתי היא: 1. מדוע היא מוציאה הרבה לשון? 2. האם זה נשמע כמו רפלוקס? והאם כדאי לתת לה זנטק, אם כן מה המינון היא שוקלת כ5.7? 3.יש לה חיסון ביום ראשון האם אפשר בכל זאת לתת לה זנטק? 4. האם זנטק מצריך בדיקה אקג לפני? בבקשה תעזור לי אני כבר לא יודעת מה לעשות תודה

29/06/2012 | 22:50 | מאת:

1. לא יודע צריך לבדוק את הפה שלה , יתכן וחלק מהרפלוקס 2. בתיאור מתאים לרפלוקס. 3. אין קשר בין הזנטק לחיסון 4. אין צורך בבדיקת אק"ג לפני מתן זנטק