אקמולי לכאבי בטן ופריחה קשה?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

18/06/2012 | 22:42 | מאת: נעמה

שלום! טרם קיבלתי תשובה לשאלתי הקודמת לגבי היציאות המרובות של בני בן ה7 שבועות. אך בנוסף ברצוני לדעת אם ניתן לתת אקמולי להרגיע תינוק הסובל מכאבי בטן ויציאות מרובות (לפחות 10 פעמים ביום) וכתוצאה מכך יש גם פריחה קשה בישבן.. מקבל פרוביוטיקה וניזון ממטרנה חלבי. האם לעבור ללא לקטוז וזה יעזור לכאבי בטן? הוא מאוד לא רגוע רוב היום ולא מצליח לישון כמעט במשך היום.. תודה.

19/06/2012 | 12:57 | מאת: אמא ל- 3 נסיכים

מנסיון שלנו, מטרנה ללא לקטוז + כפית אבקה פרוביוטית לבקבוק מאוד מקלה על מערכת העיכול. את יכולה לקנות פחית בסופרפארם ולנסות שבוע ימים. לגבי האקמולי- לדעתי כן, אבל חכי לתשובת הרופא. בריאות!

30/07/2012 | 17:42 | מאת: ענבל

מישהו יודע אם ניתן לתת את האבקה בגיל 6 שבועות?? האם אין לזה השלכות ?האם ניתן לתת רק לתקופה מוגבלת או לא?