עצירות/גזים?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

16/06/2012 | 20:11 | מאת: דקלה

שלום, בני בן החודש ניזון מהנקה מלאה. מידי לילה, בשעה 4:00 כשעה לאחר ההנקה, הוא מתעורר ובמשך כשעה משמיע קולות מאמץ לעשות קקי. רק לאחר זמן ממושך מאוד הוא מגיע לכדי בכי. חשוב לציין שלאורך היום והלילה הוא עושה אחרי כמעט כל הנקה קקי. רציתי לדעת האם מדובר בגזים? או בעצירות? האם יש משהו שאני יכולה לעשות? תודה.

17/06/2012 | 22:25 | מאת:

מדובר בגזים , אם התופעה נמשכת רק שעה - לקחת על הידיים , לנענע ולהרגיע וזה הכול