ריפלוקס סמוי?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

12/06/2012 | 20:47 | מאת: אמא ל-3

שלום דר' בני בן 7 שבועות סובל מאוד אחרי אוכל מכווץ רגליים לכוון הבטן מאדים משתעל גזים ובוכה מאוד, ניזון מסימילאק. ביום חמישי שעבר היינו אצל רופא הילדים שהפנה אותנו למיון עקב חירחורים הוא רצה לשלול אספירציה או ריפלוקס. במיון הרופאה לא שמעה דבר בריאות כניסת אוויר תקינה ושוחררנו הביתה עם המלצה לשנות כלכלה. מיום א' אוכל אינפמיל AR היה רגוע מאוד אחרי אוכל, היום לאחר האוכל סבל מאוד מגזים, הוא בכה בשניה שהוצאתי את הבקבוק היה נראה שמרוב מאמץ החלב עלה לו והוא ממש השתעל כאילו נחנק ובא לו להקיא.. אח"כ נרגע. האם להמשיך את האינפמיל האם יש תכשיר מומלץ נגד גזים? מה לעשות אם דבר כזה קורה שוב? זה ממש ממש מבהיל עד כדי בכי... תודה על תשובתך

12/06/2012 | 21:54 | מאת:

כמה הוא שוקל וכמה הוא אוכל וכמה ארוחות ליממה?

12/06/2012 | 22:26 | מאת: אמא ל-3

אוכל כ 700 cc בשבע ארוחות ליממה ושוקל 4.7 קילו