פליטות בגיל 5 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/06/2012 | 21:29 | מאת: נעמה

שלום רב בני בן 5 חודשים מאז לידתו פולט בכמויות גדולות, לעיתים גם שעה וחצי לאחר האוכל וזאת לאחר גם שהושבתי אותו זמן מה על הטרפולינה.העלייה במשקל היתה עקבית ז"א לא היתה ירידה בעקומה יחד עם כן לא עלה הרבה, נולד 3680 וכעת 7 ק"ג. גם כאשר התחלתי לתת אוכל יותר מוצק כגון בננה תפוח, חלק מזה הוא פולט, יש לציין כי הוא יונק, יחד עם זאת התינוק רגוע, שקט, מאוד מפותח, מתהפך מהגב לבטן כבר מגיל 3.5 חודשים אך לעיתים נראה לי שכמות הפליטות גדולה מידי לגיל 5 חודשים. דרך אגב ניסיתי את האנפמיל א.ר. וגם כן פלט תודה, מה לעשות?

08/06/2012 | 23:16 | מאת:

אם עולה במשקל ולא סובל מחוסר שקט - אין בעייה ,אפשר להפחית כמויות אוכל כמו כן ההשכבה בטרמפולינה הינה התנוחה בה יש הכי הרבה פליטות