גזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/06/2012 | 00:01 | מאת: אולגה

שלום, תינוקת שלי בת 5 חודשים, עדיין סובלת מגזים וכאבי בטן. מרגישים את זה רק כשהיא אוכלת-היא אוכלת מעט ואז מתחילה להתפתל, לבכות, לפלוט גזים, ונראת סובלת ולא מסוגלת להמשיך לאכול. כמויות האוכל הולכות ויורדות. גם השינה שלה מאד לא רגועה מאותה סיבה. חוץ מזה היא נראת ומתנהגת בסדר. ניזונה כרגע מנוטרילון, החלפתי לה עד כה 3 פורמולות, נתתי פרוביוטיקה, גרייפווטר ושום שינוי. מה אפשר לעשות? איך במצב כזה בכלל מתחילים עם אוכל מוצק? מתי תעבור הזוועה?? תודה רבה.

08/06/2012 | 23:14 | מאת:

נסי פורמולה ללא לקטוז אם אין שיפור - בקשי מרשם לאנפמיל AR

09/06/2012 | 01:08 | מאת: אולגה

האם יש הבדל בין הפורמולות ללא לאקטוז? הכוונה היא מה עדיף-לתת את זאת של מטרנה, סימילאק טופ פרי או סימילאק ג'נטל? תודה.