יציאות רכות לבת שלוש

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/06/2012 | 10:34 | מאת: אמא

שלום, מזה מספר שבועות היציאות של בתי רכות - לא שלשול מימי אבל יציאה רכה, בד"כ 2-3 ביום. מדי כמה ימים היציאה חוזרת להיות רגילה ושוב מתרככת. יש לציין שהתיאבון שלה מצוין כרגיל, לא מתלוננת על כאבי בטן, ומקבל פרוביוטיקה באופן קבוע מזה כחודש. מה לעשות? תודה

07/06/2012 | 22:07 | מאת:

להתחיל בדברים הפשוטים והלא כואבים - צואה לפרזיטים (לבקש ספציפית בדיקב לגיארדיה - חידק לא מסוכן שעלול לגרום לכך) , אם שותה מיצים - להפחית כמויות