מעיים רגישים לתינורת

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

02/06/2012 | 23:09 | מאת: אפרת

שלום רב קודם כול תודה על התיחסותך ועל תשובתך ביתי עברה סוגים שונים של בדיקות דם כולל אלרגיות למינהם כמו כן גם עברה הדירת צואה ואין לה שילדולים עפי הבנתי החיידק גורם לשילשולים והאינפאמיל גורם לעצירויות.במידה ומדובר גם בריפלוקס וגם במעיים רגישים ונאוקיט ונוטרמיגן רק מחמירים את המצב מה עושים אף אחד לא נתקל בתופעה כזאת אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות אודה שוב לעזרתכם וליעוצכם תודה

03/06/2012 | 22:28 | מאת:

מצטער אך אין לי תשובה, אולי כדאי לפנות ליועץ גסטרו' אחר