יציאות בילד בן שלוש.

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

01/06/2012 | 18:09 | מאת: חנה

שלום. יש לי ילד בן3.5 שנים. בשום אופן לא מוכן לעשות יציאות בשירותים, בטיטולים. עושה בתחתונים בלבד.פיפי הוא עושה במשך שנה בשירותים.רק בלילה משתמשים בטיטול.כאשר יש לו יציאה הוא הולך מתחבא, עושה את היציאה בתחתונים ואחר מכן חוזר כאילו לא קרה כלום ויכול להסתובב עם זה חופשי. שיחות לא עוזרות. הוא לא מוכן לשמוע.לא מוכן גם לטיטול לצורך יציאה. אני אובדת עצות. אשמח לעזרתכם.

02/06/2012 | 11:04 | מאת:

הבעייה מוכרת, לשתן הילד מתיחס כסתם מים אך הצואה נתפסת כחלק מהגוף שאובד לאחר היציאה רצוי לפנות ליעוץ פסיכולוגי