תינוקת שמקיאה כל בוקר אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

29/05/2012 | 10:28 | מאת: חיים

שלום יש לי תינוקת שמקיאה כל בוקר אחרי בקבוק. היא הולכת לישון בערך בסביבות 11 בלילה אחרי בקבוק עד לבוקר בסביבות 6-7 בבוקר היא אוכלת את הבקבוק בשיקיקה רבה ואז ברגע שהיא אמורה לעשות גרפס היא מקיאה . זה קורה כמעט כל יום מרגע הלידה היא כרגע בת 6 חודשים עשו לה אולטרסאונד בטן. היינו אצל רופא ילדים ולא מצאו פיתרון. האם לכם יש משהו שיכול לכוון אותנו לפיתרון. רציתי לציין שניסנו עד עכשיו שתי פורמולות של מזון אופטימיל וסימילאק. ואיך אפשר לדעת אולי זה אלרגיה לחלב או משהו דומה.?

29/05/2012 | 21:40 | מאת:

לא מדובר באלרגיה לחלב מאחר ואז היתה מיאה לאחר כול בקבוק נסי לתת לה מנה קטנה יותר ועם הפסקות לפליטת אויר

30/05/2012 | 09:10 | מאת: חיים

אנו מנסים לתת לה מנות קטנות, אך הבעיה שאנו נותנים לה לשתות קצת ואז אנו מוציאים לה את הבקבוק מהפה אז היא צורחת עד שמחזירים לה את הבקבוק היא רוצה לאכול מהר היא פשוט טורפת את הבקבוק.