גזים ופליטות אצל תינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

25/05/2012 | 10:40 | מאת: יעל

שלום, בני בן חודש. ניזון מהנקה וממטרנה . סובל מגזים ומכאבי בטן קשים מזה כשבועיים.הרופאה בדקה ואמרה שאין הרבה מה לעשות ולא מומלץ לשנות למטרנה ללא לקטוז או צמחית לפני 3 חוד'. שאלותיי: 1. ניסינו סימיקול ולא עזר (החריף לו עצירות)- מה יכול עוד לעזור? 2. האם ניתן לנסות להחליף למטרנה ללא לקטוז /צמחית ? אם מחליפים-ימשיך בתזונה זו כל הזמן (גם אחרי 3 חוד')? והאם זה פחות מומלץ מתחליף חלב רגיל? תודה מראש,יעל

25/05/2012 | 10:45 | מאת: יעל

בהמשך לשאלותיי, אני גם קוראת כאן על רפלוקס- איך מזהים אם לתינוק שלנו יש רפלוקס ? הוא פולט אחרי כל ארוחה כמעט. תודה,יעל