תינוקת בת 12 יום {בייביזים וגם אי שקט בשינה}

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

20/05/2012 | 05:46 | מאת: סבתא

תינוקת בת 12 יום אוכלת סימלק מקבלת לפני ואחרי ארוחה בייביזים לגזים ועצירות,1. האם יש מצב להתמכרות לבייביזים?יש לה יציאה פעם ביום ואתמול שילשלה תוך כדי התאמצות.מרגישים בועות הגזים בבטן 2. השינה שלה לא שקטה וכל הזמן משמיעה כמו גיחוך בגרוו תודה מראש

20/05/2012 | 15:08 | מאת: רוני

לנו האחות בטיפת חלב המליצה לעשות עיסויים עדינים בכפות הרגליים(תנועה סיבובית עם כיוון השעון),קפיצות על כדור הפזיו(יותר כמו תנודות קלות),סימיקול(תכשיר שעוזר כשנותנים לפני האכלה)-המליצה כיוון שזה לא נשאר בגוף..וכמובן להשכיב את התינוקת עם הבטן שלה שעונה על היד שלך-תנוחה מאוד ממולצת לקטנטנים מאוד מבינה ומזדהה..

20/05/2012 | 20:58 | מאת:

הנתונים חלקיים , מה זה עצירות? ... אם הגזי החלו מיד לאחר הלידה אולי יש בעיה אחת , אנא פנו לרופא המטפל מחר ליעוץ