כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

14/05/2012 | 10:06 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בתי בת ה15 סובלת מזה כחצי שנה מכאבי בטן(בעיקר בבטן העליונה המרכזית ובבטן התחתונה השמאלית)המלווים לעיתים בהקאות,שלשולים(יש לציין שהיו כמה פעמים בהם השלשול היה מלווה בדם)וחום.היא עברה בדיקת גסטרו שלפיה יש לה דלקת בקיבה,היא טופלה בPPI ללא שינוי. כמו כן,בוצעה בדיקת קולונוסקופיה ונלקחו ביופסיות.התשובה של הביופסה: Colonic mucosa with a few lymphoid aggregates,otherwise unremarkable מה זה אומר? מה עלינו לעשות? תודה מראש.

15/05/2012 | 21:36 | מאת:

צריך לחזור לגסטרו' המטפל לשם החלטה על המשך בירור מאחר ואין עדיין אבחנה חד משמעית