גזים לקראת הסוף?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

05/05/2012 | 05:20 | מאת: אמי

שלום הילדה שלי בת חודשיים ו שבוע מגיל שבוע וחצי היא סבלה מגזים מקוליק מרוב אי נוחות שלה הלכתי לרופאת ילדים וזה הכן גזים מלפני איזה שבוע היא הפסיקה להתלונן על כאבי בטן ו הפסקתי לתת לה נובימול אבל עדיין היא משחררת גזים השאלה שלי שיכול להיות שאנחנו לקראת הסוף של הגזים ו כאבי בטן? או שעם היא רק משחררת גזים אז זה אז זה רגיל אצל תינוקות שלא סובלים מקוליק? חייבת לציין שעכשו היא משחררת גזים הרבה פחות מלפני שבוע שבועיים אודה על התגובה יום טוב

05/05/2012 | 17:48 | מאת:

מקווה שאתם לקראת סיום, אך כולם פולטים מעט גזים מידי פעם