ריפלוקס שקט או גזים?? בבקשה עזרתכם

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

24/04/2012 | 18:26 | מאת: רוני

בתי בת 6 שבועות וחצי ובערך מגיל שבוע וחצי ישנה פעילות ערה של הקיבה שלה (שומעים ורואים). היא מתפתלת מכאבים פעמים רבות, קורה בעיקר אחרי אוכל ולעתים תוך כדי הנקה ממש מתפתלת על הציצי, מוציאה פיה מתוך כאב וחוזרת לינוק כשעוויתות הכאב ואי הנוחות ברורות על פניה.. קורה מדי פעם בהנקה (לא כל הנקה) ובד"כ אחרי הנקה הבטן מאוד פעילה, מכופפת את הרגליים כשמניחה אותה על הגב (אחרי גרפס)ומתקפלת באי נוחות, מתמתחת וחוזר חלילה. ניכר כי אי הנוחות גורמת לה להתעורר מהשינה, עושה הרבה רעשים של קולות התאמצות וכאב עד שמגיע לבכי אם ממש כואב לה. כל הנ"ל גורמים לה לבכות די הרבה במהלך היום וברור לי שזה מכאב/מצוקה כלשהי וגם כמובן לא לישון טוב (אחרי שנרדמת עליי או על בן זוגי ומעבירים אותה למיטה מתעוררת רוב הזמן ובוכה מאי נוחות). עולה יפה במשקל, פליטות מעטות לעתים אחרי הנקה, ניזונה מהנקה בלבד. שמעתי שריפלוקס שקט אינו כולל פליטות והסימפטומים המתוארים לתופעה נראים די מתאימים למה שעובר עליה.. מה צריך לבדוק?? כיצד ניתן להקל עליה(ניסיתי גרפווטר ולא נראה שעזר)? האם יש קשר לחלב שלי ולכך שאולי רגישה אליו? אשמח לכל התייחסות

24/04/2012 | 18:28 | מאת: רוני

רוצה להוסיף שהיציאות שלה תקינות, נראה שמתאמצת להוציאם אבל יש כמות מכובדת של קקי ופיפי במהלך יממה