צואה רירית

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

18/04/2012 | 09:51 | מאת: שלי

ביתי בת חודשיים לפני יומיים כל שעה היא נתנה צואה והצואה היתה צהובה רירית כמו שילשול ובאותו היום היא לא ישנה מ 11 בבוקר עד 5 לפנות בוקר כנראה בגלל כאבי בטן, יום אחרי היא היתה בסדר ויום אחרי זה שוב חזר אותה צואה ושוב לא ישנה, אני מניקה אותה חלקית ונותנת לה בכל ארוחה תוספת סימילאק, ממה זה יכול להיות?

18/04/2012 | 20:48 | מאת:

הפורום אינו מיועד למענה לבעיות דחופות אם לא מרגישה טוב - לפנות למוקד הרפואי של הקופה