בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

16/04/2012 | 22:46 | מאת: אמא מותשת

בני בן 5 חודשים, נולד בשבוע 34, מגיל שבועיים סובל מגזים אך לאחרונה סובל מהגזים 7\24 ולא כמו שהיה יותר קטן התקפים בערב בלבד. הוא בקושי מצליח לאכול ואחרי כמה לגימות שומעים את הבטן שלו מבעבעת והוא מתחיל לצרוח מכאב במשך כול היום הוא מתמתח ובלילה מרים רגליים ומשתולל מכאב ניסיתי לעבור לתמ''ל צמחי לא היה שינוי אני מותשת ולא יודעת כבר מה לעשות הוא אפילו אינו מצליח להיתערסל עליי כמו פעם.. היום שלנו זה בכי התפתלויות נוראיות וכאב. לקחתי אותו למיון לפני כמה ימים בדקו אותו והכול נראה תקין והמליצו לי על גסטרו אך יש לו תור לגסטרו רק בעוד שבועיים, מה לעשות? האם נתקלת בעוד מקרים כאלו?? מה נראה לך?

17/04/2012 | 21:39 | מאת:

לא כתבת מה הוא אוכל ... אני מניח שפורמולה "רגילה" יתכן ומדובר באי סבילות ללקטוז - נסי לתת לו נוטרמיגן , קונים במרשם מהרופא שלו זו פורמולה היפואלרגנית האוכל "מפורק" ולכן הריח לא נעים ולכן אפשר להוסיף טיפת תמצית וניל לאפיה לשיפור הריח והטעם

18/04/2012 | 10:50 | מאת: אמא מותשת

עד אתמול הוא ''אכל'' סימילאק ג'נטל ללא לקטוז במשך שבועיים ולא עזר. קיבלתי מרשם מהרופאה לנוטרימגן ומאתמול ב18:00 בערב זה מה שהוא ''אוכל'' גם את זה הוא לא מצליח לאכול ועדיין מתפתל בזמן הארוחה והיום בבוקר לפתע הוא שלשל 3 פעמים מה שלא מתאים לו כי מאז לידתו היו לו יציאות 1 ליומיים. האם אני אמורה לראות שינוי מיידי עם נוטרימגן? אם הוא אלרגי התגובה אמורה להיות מיידית? מה אומרים השלשולים? הגוף מתרגל? או סימן למצוקה? יש פחד להיתייבשות? תודה...