תינוקת כבת חודש שפולטת הרבה מהפה ומהאף

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/04/2012 | 17:45 | מאת: Ron

שלום ד"ר ביתי המקסימה חוגגת היום חודש ימים, היא נולדה בלידה תקינה  לחלוטין. משקל גופה תקין 3800 לפי דיברי הרופא בטיפת חלב. לאחרונה שמתי לב שהיא פולטת די הרבה, תמיד אחרי האוכל  (רק חלב אם) היא פולטת ואפילו מספר פעמים גם אם עברה שעה או  שעתיים מהאוכל. הבעיה מורגשת בימיוחד בזמן שאחנו משכיבים אותה לישון (על הגב) ואז בבכי היא פולטת גם מאף וגם מהפה ,הפליטות יוצאות לרוב  כאוכל ולפעמים גם כגושים לבנים קטנים (כמו קוטג'). ממחקר קטן שעשיתי באינטרנט הבנתי שיכול להיות שהיא סובלת  מ"רפלוקס"  מה עלינו לעשות? איך אפשר לעזור לה ?  תודה מראש!

08/04/2012 | 20:36 | מאת:

אכן התיאור מתאים לרפלוקס ישנן מס' אופציות טיפוליות וכדאי להתיעץ עם הרופא שלכם