זנטק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/02/2012 | 11:45 | מאת: אמא של....

אצל בני אובחן רפלוקס , נתנו לו לקחת פעמיים ביום זנטק. שאלתי היא- איך ניתן לתת לו את התרופה על מנת שתיהיה אפקטיבית ושהוא לא יסבול{ התרופה מגעילה מאוד} ומתי לתת אותה פעם בוקר ופעם???

15/02/2012 | 21:55 | מאת:

תני לו לפי הוראות הרופא שרשם את התרופה בקשר לטעם - אין מה לעשות

16/02/2012 | 14:58 | מאת: אמא של....

תוך כמה זמן התרופה צריכה להתחיל לעזור?? האם יתכן כי בימים הראשונים היא עזרה וביום השלישי יש הרעה והיא כבר לא עוזרת???