מנה כפולה של גסטופ בייבי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/02/2012 | 01:20 | מאת: שמשון

שלום לתינוק בן החודשיים שלנו יש גזים והתחלנו היום לתת לו 10 טיפות גסטופ (תכשיר טבעי עם קמומיל, שמיר, אניס ומנטה)לפני שהוא יונק. באופן כללי הוא ניזון מהנקה בשילוב עם השלמה של מטרנה. באחת הפעמים נתנו לו בטעות מנה של קרוב ל-15-20 טיפות במקום 10. האם הדבר מסוכן למרות שהתכשיר טבעי? תודה מראש

15/02/2012 | 21:53 | מאת:

לדעתי לא יקרה לו נזק במקרה זה אך כדאי להקפיד על להוראות היצרן/רוקח/רופא במתן תרופות לילדים, טעויות כגון אלה עלולות להסתיים לא טוב