גזים-נפיחה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/02/2012 | 16:23 | מאת: אייל

שלום מזה זמן רב יש לי גזים(נפיחה)כמעט בכל יום ויום.לעיתים יותר לעיתים פחות,לא רק שזה לא אסתטי, זה גם לא נעים בהרגשה האישית שלי. אני מבין שיש קשר אולי לסוג המזון או להרכבו. מה המלצתך? מה עלי לעשות בנדון? נא תגובתך. בברכה. אייל

09/02/2012 | 19:56 | מאת:

אנא הפחת את צריכת החלב ומוצרי החלב , כמו כן להמנע מקטניות ,כרוב וצנון

12/02/2012 | 18:04 | מאת: אייל

שלום ותודה על התגובה המהירה צנון וכרוב אינני אוכל בכלל.מוצרי החלב בהם אני משתמש במהלך היום הם: מעט חלב בתוך הקפה(שלוש עד ארבע פעמים ביום)ויוגורט אחד מידי יום.זה הכל. מה עוד ניתן לעשות ובאיזה תפריט תוכל להמליץ לי להשתמש? בברכה, אייל