נוטרמיגן עם טעם נוראי או סימילאק ללא לקטוז

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

02/02/2012 | 02:06 | מאת: יוליה

לתינוק שלי בן חודשיים יש רגישות לחלב. הרופאה רשמה לו נוטרמיגן, אך התינוק לא אוכל אותו בגלל הטעם הנוראי... ( אוכל רק 40 - 50 גרם במקום 120 שהוא אוכל... ) האם להמשיך עם נוטרמיגן... או אפשר לתת לו סימילאק בלי לקטוז? האם אפשר להאכיל תינוק בן חודשיים רק בסימילאק ללא לקטוז זמן ממושך? נגיד עד גיל שנה? האם זה לא יזיק לו? מה יהי עם ספיגת סידן? . ומתי אפשר לנסות לתת לו סימילאק חלבי?

02/02/2012 | 12:44 | מאת: מירי

אבל אצלנו היתה רגישות לסוכר החלב- לקטאז (ולא לחלבון החלב), יש הבדל. נסי להוסיף כפית דייסת וניל של מטרנה לבקבוק ותראי איך מגיב.

19/02/2012 | 09:38 | מאת: סנדי

את צריכה לברר למה יש רגישות.ללקטוז שזה הסוכר בחלב או לחלבון. בנוטרמיגן החלבון מפורק לחומצות אמיניות ונותנים אותו בדרך לכאלו הרגישים לחלבון שבחלב הפרה.אם תעברי לפורמולה שהיא ללא לקטוז והתינוק רגיש לחלבון אז זה לא יעזור