בת 4 חודשים יונקת - יציאות פעם בשבוע- שבוע וחצי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

29/01/2012 | 20:54 | מאת: שני

שלום, ביתי בת 4 חודשים, יונקת הנקה מלאה. במהלך החודש האחרון תדירות היציאות שלה הוא פעם בשבוע וגם אז זה בעזרתי, כלומר אמרו לנסות לגרות את פי הטבעת בעזרת גבעול פטרוזיליה ושמן זית שאכן זה עוזר אבל ממש קצת וממש בקושי. יש לציין, שהרופא המליץ לי לתת לה נר בכל 4 ימים אם היא לא עושה אבל זה לא ממש מוצא חן בעיניי. בזמן האחרון היא גם ישנה הרבה פחות פעמים ומתעוררת כל רבע שעה בערך.. האם זה קשור אחד לשני?? איך אפשר לעזור לה? תודה

29/01/2012 | 22:17 | מאת:

יש הרבה נתונים חסרים: האם היציאות קשות? האם חסרת שקט ונרגעת לאחר יציאה? איך התיאבון שלה כמו כן כדאי לבדוק את תשובת TSH (בלוטת התריס) שבוצעה לאחר הלידה (מופיעה באתר משרד הבריאות )