עצירות ורפלוקס

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/01/2012 | 21:08 | מאת: אנה

אנו הורים לתינוק בן 6 שבועות שנראה כי סובל מריפלוקס. זה מתבטא בכך שפולט 5-6 פעמים לאחר כל ארוחה, גם שעתיים אחריה. מאד סובל מהפליטות ואינו מצליח להירדם. ניסינו את כל השיטות הקלות: הגבהת ראש המיטה, החזקה חצי שעה אחרי האוכל, האכלה בארוחות קטנות ודבר לא עזר. רופאת המשפחה רשמה גביסקון שלא עזר (ניסינו 4 ימים) ואף הוספה של מעט קורנפלור. כל הדבר הזה יצר אצלו עצירות שנמשכת כבר שבוע ובעקבותיה הפסקנו את מתן התרופה והקורנפלור. יש לנו תור לרופא גסטרו ילדים בעוד כשבועיים ובינתיים אנו סובלים. האם ניתן לתת לו אינפמיל AR ללא ביקור רופא? מה ניתן לעשות בנוגע לעצירות? אנחנו ממש מיואשים וסובלים מחסך בשינה והתינוק סובל הכי הרבה... תודה.

08/01/2012 | 21:56 | מאת:

אנפמיל אפשר לקנות במרשם מהרופא שלכם , להזכירכם - צריך להכין עם מים רתוחים קרים ואחרי ההכנה לחמם ולהאכיל. בעצירות אפשר לטפל גם כן בעזרת הרופא שלכם - אנא פנו אליו לבדיקה וטיפול