פליטות וחנק... דחוף!

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

01/01/2012 | 12:01 | מאת: קרן

שלום רב, יש ליתינוקת בת חודש שכל הזמן פולטת גם לאחר כמה שעות אחרי ארוחה כלומר בין הארוחות היא פולטת ונחנקת כלומר, יוצא לה הדייסה מהאף ומהפה והיא כאילו מקבלת מין קוצר נשימה כזה,, בנוסף היא סובלת מקושי להוציא צואה, מתאמצת נורא ורק לאחר שאני מרימה לה את הרגליים היא מצליחה להוציא (מצטערת על התיאורים) מה עליי לעשות בנוגע לפליטות/הקאות וולקוצר נשימה? מה הכמות של האוכל שהיא צריכה לאכול?? היא אוכלת 120 גרם מטרנה חלבית האם זה הרבה מידי בשבילה? כי החנק הזה נורא מלחיץ אותי כיוון שכל הזמן צריך להיות לידה מהפחד שהיא תחנק ד תודה רבה.

01/01/2012 | 22:46 | מאת:

פורומים וגם פורום זה אינם מיועדים לבעיות דחופות נראה לי שכדאי שתפני מחר בבוקר לרופא הילדים שלכם לבדיקה , שקילה והחלטה על טיפול