גרפווטר לתינוק בן 4 ימים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

12/12/2011 | 19:59 | מאת: ליאור

חברות המליצו לי להתשמש בגרפווטר לטיפול בגזים. נראה כי השימוש עוזר פלאים לבני (בן 4 ימים). היום מישהי אמרה לי שלא מומלץ להשתמש בתכשיר ולכן החלטתי לברר זאת במוקד של הכללית. לאחר בירור שעשתה אחות הנקה עם 2 אנשים היא אמרה לי שגרפווטר נחשב לתרופה על אף שהוא עשוי מחומרים טבעיים ומומלץ להימנע מהשימוש בו. עכשיו אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אודה לקבלת המלצתך

12/12/2011 | 22:26 | מאת:

בד"כ גזים לא מופיעים בגיל כה צעיר. כדאי להתיעץ מחר עם רופא הילדים שלכם

14/12/2011 | 09:30 | מאת: מיכל

למיטב ידיעתי גרפווטר זה לא תרופה, זה תכשיר טבעי שעשוי מחומרים טבעיים ומטפל/מקל על גזים. אין שום מניעה להשתמש בו, לפני שנתתי אותו לקטן שלי ביררת בקו החם של משרד הבריאות ואמרו לי שזה בסדר גמור לתת אותו וגם אצלי זה מאוד עזר.ואני גם חושבת שזה קצת מוקדם לגזים וכדאי לך באמת להתייעץ עם רופא הילדים.