גזים בתינוקת בת כשנה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/11/2011 | 11:06 | מאת: שירלי

שלום רב, בתי בת 11 חודשים,יונקת ואוכלת מזון מוצק. מזה כשבוע היא מתעוררת כל לילה ונשארת ערה כשעתיים. במהלכן מדי זמן מה היא מתפתלת, נראה שמתאמצת או שמשהו מציק לה ולעיתים אף משתחררת נפיחה. כן שמתי לב לכך שיתכן שבאותם ימים מספר היציאות שלה פחת מעט אך עדיין יש לפחות שתי יציאות בכל יום. במהלך היום לא נראה כי משהו מפריע לה. רציתי לשאול האם מדובר בתופעה מוכרת ואיך ניתן להקל עליה? תודה.

27/11/2011 | 21:43 | מאת:

כדאי לבדוק אותה , יתכן והנפיחות אינן הסיבה לחוסר השקט מאחר ואני מניח שהתופעה קיימת גם במשך היום

29/11/2011 | 16:00 | מאת: טלי

היי שירלי, שני הקטנים שלי סבלו עד גיל מאוחר מגזים (אחד עד גיל חצי שנה והשני עד גיל 10 חודשים) אצלם לא היתה סיבה מסויימת, פשוט נתתי גרפווטר כדי להקל עליהם. כן רצוי שתבדקי ממה זה נובע כדי לשלול כל מיני דברים.. על מנת להקל אני ממליצה לך על מה שעזר לי וזה הגרפווטר.