גביסקון או לזנופרזול

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/11/2011 | 04:18 | מאת: סימה

שלום ד"ר שטיין בני בן חודשיים סובל מריפלוקס מגיל שבועיים וחצי . גסטרו המליץ על זנטק + אינפמיל AR. אחרי 3 שבועות חלה החמרה בהקאות ובאי שקט. הילד כל הזמן בוכה בצרחות, לא רגוע, לא מצליח לישון ואנחנו מיואשים. הגסטרו המליץ על תוספת של גביסקון. שאלתי היא מה ההבדל בין גביסקון ללוסק וללנזופרזול מבחינת הפעילות הפיזית בגוף והאם שווה לעבור ללנזופרזול ולחזור לאוכל רגיל עם דייסה ?

27/11/2011 | 21:42 | מאת:

גביסקון מצפה את הושט ומונע מגע של החומצה עם הוושט לוסק מדכא את הפרשת החומצה החלטה על טיפול ספציפי צריכה להיעשות לאחר בדיקת הילד ולא ע"פ יעוץ באתר זה או אחר